Shanthy Restaurant

Shanthy Indiaas Ceylonees restaurant in Hilversum

Bij Shanthy Indiaas en Ceylonees restaurant in Hilversum bent u van harte welkom als u kennis wilt maken met deze smaakvolle keuken. We ontvangen u graag in ons sfeervolle restaurant waar u kunt genieten van diverse gerechten die op ambachtelijke en authentieke wijze worden bereid. Daarbij maken we altijd gebruik van verse ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Dat garandeert u van een heerlijke smaakbeleving.

De Indiase keuken herbergt een rijkdom aan pure gerechten die bereid worden met hoogwaardige kruiden en specerijen. Samen met diverse vlees en vissoorten vormen zij de basis voor een smaakvol gerecht. Naast diverse curry’s en vleesgerechten, serveren we bij Shanthy Indiaas restaurant ook diverse vegetarische gerechten. Zo kunnen we altijd tegemoetkomen aan uw wensen. natuurlijk staan we ook graag voor u klaar om u te voorzien van een passend advies.

Shanthy Indiaas Ceylonees restaurant in Hilversum

Doordat we de Indiase en Ceylonese keuken zeer goed kennen, kunnen we u altijd adviseren in uw menukeuze. De bereiding van onze gerechten gebeurd op authentieke wijze door gebruik te maken van een op hout gestookte oven. De gerechten behouden op deze manier hun traditionele smaak en kwaliteit. Shanthy Indiaas en Ceylonees restaurant in Hilversum heeft dan ook diverse milde, pittige en kruidige gerechten op haar menukaart.

Shanty restaurant voor de Indiase en Ceylonese keuken

Bij Shanthy bent u niet alleen welkom als u wilt komen eten in ons restaurant. Ook als u gebruik wilt maken van een bezorgservice staan we graag voor u klaar. Zo kunt u altijd en overal genieten van de heerlijke gerechten van onze menukaart. Bestellen doet u eenvoudig online waarna we de door u gekozen gerechten of hapjes snel bij u thuis komen bezorgen. Zo geniet u ook thuis van de rijke Indiase keuken.

Ook voor diverse cateringservices bent u bij Shanty Indiaas restaurant in Hilversum van harte welkom. We voorzien uw feestelijke gelegenheid, verjaardag of zakelijke bijeenkomst graag van onze specialiteiten. Of dit nu om een uitgebreid buffet gaat, of als u liever hapjes wilt laten cateren. Natuurlijk kunnen we u ook prima adviseren in een op maat gemaakte oplossing.

Door onze ruime ervaring in de Indiase en Ceylonese keuken kunnen we u altijd voorzien van een goede menukeuze. Bij Shanty in Hilversum staan we graag voor u klaar. Maak kennis met deze smakelijk keuken en reserveer direct een tafel in ons sfeervolle restaurant. Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op of maak gebruik van het online reserverings- of bestelformulier.