Indiaas restaurant

Indiaas restaurant Shanthy

Bij Indiaas restaurant Shanthy in Hilversum bent u van harte welkom om kennis te maken met de Indiase en Ceylonese keuken. Daarbij maken we gebruik van dagverse ingrediënten van hoge kwaliteit. Te midden van een sfeervolle ambiance kunt u bij Shanthy optimaal genieten van veelzijdige en smakelijke gerechten. De Indiase en Ceylonese keuken overtuigd door een overvloed aan rijke smaken.

Binnen ons restaurant kunt u kennismaken met uiteenlopende gerechten in diverse smaken. Of u nu liefhebber bent van pittig, kruidig of mild eten. Daarnaast serveren we diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. Op deze manier kunnen we altijd tegemoet komen aan uw wensen. De gerechten van Indiaas restaurant Shanthy worden op ambachtelijke wijze bereid. Op onze menukaart vindt u gerechten zoals diverse soorten Ceylonese of Zuid-Indiase curry’s.

Indiaas restaurant Shanthy

Natuurlijk worden deze geserveerd met het welbekende nan brood dat op authentieke wijze in een tandoori wordt bereid. Door onze ruime kennis van de Indiase en Ceylonese keuken, kunnen we u ook altijd voorzien van een passend advies. We stellen graag een smakelijk menu voor u samen dat tegemoet komt aan uw persoonlijke wensen. Bij Indiaas restaurant Shanthy bent u dan ook van harte welkom voor een heerlijke smaakbeleving.

Indiaas restaurant in Hilversum

Bij Shanthy in Hilversum bent u niet alleen welkom in ons restaurant. Natuurlijk staan we ook graag voor u klaar door middel van onze bezorgservice. Zo kunt u thuis genieten van de heerlijke smaken en gerechten die de Indiase en Ceylonese keuken rijk is. De bezorgservice van Indiaas restaurant Shanthy in Hilversum bezorgt dagelijks tussen 17.30 en 20.45 de lekkerste gerechten bij u thuis.

Ook als u op zoek bent naar een goede cateraar bent u bij ons aan het juiste adres. Onze catering is prima geschikt als u uw speciale gelegenheid wilt voorzien van heerlijke gerechten. Hierbij kunt u denken aan een bruiloft of verjaardag. Maar, Indiaas restaurant Shanthy in Hilversum verzorgt ook graag de catering tijdens een zakenlunch of andere zakelijke bijeenkomst. Het thuis laten bezorgen van Indiase gerechten gaat eenvoudig en snel via ons online bestelsysteem.

U maakt op deze manier makkelijk een keuze tussen de vele heerlijke gerechten uit onze keuken. Wilt u toch liever in ons restaurant komen eten? Ook dan kunt u uw tafel online reserveren. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een gezellige tafel in ons restaurant. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of reserveer direct een tafel bij Indiaas restaurant Shanthy in Hilversum.