Restaurant Hilversum

Restaurant Shanthy in Hilversum

Shanthy is hét restaurant in Hilversum waar u kunt genieten van diverse Indiase en Ceylonese gerechten. Het reserveren van een tafel in onze gezellige eetgelegenheid staat altijd garant voor een heerlijke avond uit. Of dat nu voor een select gezelschap is, of met een grotere groep. Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur voor wat betreft smaak.

De gerechten uit de Indiase en Ceylonese keuken staan dan ook bekend om hun rijke smaakbeleving en diversiteit. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u liefhebber bent van pittige curry’s, kruidige vleesgerechten of specialiteiten met een meer milde smaak. Bij restaurant Shanthy in Hilversum werken we altijd met dagverse ingrediënten. Deze worden in combinatie met authentieke kruiden dagelijks vers bereid en verwerkt in de vele gerechten op onze menukaart.

Restaurant Shanthy in Hilversum

Hierbij kunt u denken aan diverse vis en vleesgerechten, maar ook voor een heerlijke vegetarische maaltijd bent u in ons restaurant in Hilversum van harte welkom. Ook als u onze gerechten liever thuis wilt laten bezorgen staan we voor u klaar. Daarnaast biedt restaurant Shanthy in Hilversum tevens een catering service aan. Zo kunt u ook tijdens elke speciale gelegenheid genieten van heerlijke hapjes en smakelijke gerechten.

Indiaas restaurant in Hilversum

Indiaas eten is zeer gevarieerd. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van verse groentes en een rijke mix aan authentieke kruiden en specerijen. Bij restaurant Shanthy in Hilversum worden deze middels ambachtelijke wijze bereid. Daarbij maken we zelfs nog gebruik van een traditionele tandoori. Deze op hout gestookte oven werd al in de oudheid gebruikt voor het bereiden van uiteenlopende vis en vleesgerechten.

Ook het alom bekende nan brood wordt op deze wijze bereid. Bij restaurant Shanthy in Hilversum beschikken we over veel kennis van de Indiase en Ceylonese keuken. Daardoor kunnen we u altijd voorzien van een passend advies bij het samenstellen van uw menu. Of u nu graag een pittig, kruidig of mild gerecht wild proeven van onze kaart. Een tafel reserveren in onze gezellige restaurant kunt u eenvoudig online doen.

Daarbij hanteren we ruime openingstijden. Uiteraard ontvangen we u graag als gast te midden van een sfeervolle ambiance. Zo maakt u op een prettige wijze kennis met onze authentieke Indiase gerechten van hoge kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of informeer naar de mogelijkheden van onze cateringservice. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in restaurant Shanthy in Hilversum.