Over ons

Welkom bij Restaurant Shanthy, een culinaire parel in Hilversum, waar authentieke smaken en hartelijke gastvrijheid centraal staan.

Onze Ambitie

In ons 25-jarig bestaan is onze ambitie is onveranderd gebleven: gasten laten proeven van de enorme rijkdom en veelzijdige smaken van de Indiase en Ceylonese keuken. Dit maakt dat wij iedere dag, als we de deuren openen, weer glimmen van trots. Bij Shanthy draait het om ultiem genieten: een gemoedelijke sfeer staat daarom bij ons centraal.

Onze Keuken

Onze keuken kenmerkt zich door passie, kwaliteit en vakmanschap. Het resultaat: robuuste smaken à la minute gecreëerd met dagverse ingrediënten en de beste specerijen. Wij bieden een uitgebreide selectie van moderne en klassieke Indiase & Ceylonese, van aromatische curry’s en perfect gegrilde tandoori gerechten tot verrukkelijke desserts.

Ons Team

Shanthy is een traditioneel familierestaurant met aandacht voor traditie en kwaliteit. Ons gepassioneerde team bestaat uit getalenteerde chef-koks en gastvrije bediening. De chefs met hun uitgebreide kennis en creativiteit, bereiden elk gerecht met precisie en liefde. Ons bedienend personeel zorgt ervoor dat u zich welkom voelt vanaf het moment dat u binnenkomt.

Onze Locatie

Gelegen in het bruisende centrum van Hilversum, biedt Restaurant Shanthy een warme en uitnodigende ambiance. Of u nu komt voor een gezellig familiediner, een zakelijk evenement, of een romantisch diner voor twee, onze sfeervolle en moderne inrichting en gastvrije sfeer maken elke gelegenheid speciaal.

Kom en beleef het zelf

We nodigen u van harte uit om de unieke ervaring van Restaurant Shanthy te ontdekken. Laat u verwennen met onze heerlijke gerechten, geniet van de warme ambiance en ervaar de hartelijke gastvrijheid. Laat het ons weten wanneer u allergieën of speciale dieetwensen heeft. Wij bieden u graag passende opties. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst als u advies wenst bij het samenstellen van uw menu, inclusief passende wijnen. Uw culinaire reis begint hier, in het hart van Hilversum.