Groepen

Perfecte Locatie voor Groepen

Welkom bij Restaurant Shanthy, de perfecte plek voor groepsdiners en speciale gelegenheden in Hilversum. Of het nu gaat om een familiefeest, een zakelijke bijeenkomst of een vriendengroep die samenkomt, wij zorgen ervoor dat uw bijeenkomst onvergetelijk wordt.

Gelegen in het hart van Hilversum, biedt Restaurant Shanthy een warme en gastvrije ambiance, ideaal voor groepen van elke grootte. Onze sfeervol ingerichte restaurant maakt dat iedereen comfortabel kan genieten van een heerlijk diner.

Speciale Menu's

Bij Shanthy begrijpen we dat elke groep uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte menu’s die passen bij uw smaak. Onze chefs werken samen met u om een culinaire ervaring te creëren die iedereen zal waarderen.

Feesten en Evenementen

Of u nu een verjaardag viert, een jubileum, of een bedrijfsfeest organiseert, bij Shanthy zorgen we voor een feestelijke sfeer en heerlijke gerechten die uw evenement compleet maken. We bieden verschillende arrangementen die kunnen worden aangepast aan uw wensen, inclusief vegetarische en veganistische opties.

Zakelijke bijeenkomsten

Restaurant Shanthy is ook de ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten en diners. Onze professionele service zorgt ervoor dat u en uw collega’s in alle rust kunnen vergaderen en dineren.

Reserveer je groepsbeleving

Ons ervaren team staat klaar voor uw en uw gezelschap. Wij nemen de zorgen uit handen zodat u heerlijk kan genieten van de gelegenheid.

Wilt u meer informatie of een reservering maken voor uw groep? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van een perfecte bijeenkomst bij Shanthy.