Ons menu

Ons unieke menu

Wij bieden een uitgebreide selectie van moderne en klassieke Indiase & Ceylonese, van aromatische curry’s en perfect gegrilde tandoori gerechten tot verrukkelijke desserts.

Please note the following abbreviations we use: 

GF (gluten free), DF (dairy free), 
N (contains nuts and/or traces of nuts), V (vegetarian),  VEG (vegan).  S* (little spicy),  S** (spicy),  S*** (very spicy).

Voorgerecht /
Appetizer

Tasting platter (2p) (DF)

18.50

Een selectie van voorgerechten: meat samosa, onion bhaji en chicken chad. A selection of appetizers consisting of samosa, onion bhaji and chicken chad.

Soep /
Soup

Muligatwany soup (GF) (N)

7.50

Een selectie van voorgerechten: meat samosa, onion bhaji en chicken chad. selection of appetizers consisting of samosa, onion bhaji and chicken chad.

Vlees /
Meat starters

Addu roast (GF)

9.25

Gesneden zacht lamsvlees, gemarineerd met verse munt, yoghurt, uien, paprika en korianderzaad, vervolgens geroosterd in de tandoor-oven. Tender lamb cubes marinated overnight in a yoghurt-based marinade with fresh mint, onions, bell pepper and coriander seeds, then chargrilled in the Tandoor.

Sheek kebab (GF) (DF)

8.50

Lamsgehakt gemarineerd met garam masala en knoflook, geroosterd aan tandoor-spiezen Minced lamb complemented by the flavours of garam masala and garlic, cooked on a skewer.

Chicken chad (GF) (DF)

8.50

Kipfilet gemarineerd met koriander, uienzaad en citroen, geroosterd in de tandoor en gemengd met verse salade en chaat masala (een mengsel van gemalen specerijen) Marinated chicken fillet, grilled in the tandoor and mixed with fresh salad and chaat masala

Hot wings (GF) (DF) (S**)

8.50

Geroosterde kippenvleugels en -pootjes gemarineerd met hete kruiden en garam masala. Roasted, fiery chicken wings marinated with ground hot spices and garam masala.

Pasteitjes /
Pastries

Meat samosa (DF)

7.50

Pasteitjes met gestoofd lamsgehakt en erwten, omhuld met een knapperige croûte. Crusty pastries with a savoury filling of slow-cooked, curried minced lamb an peas.

Roll mix (DF)

7.50

Gestoofd lamsvlees en groenten in een gepaneerde deegbereiding, gefrituurd tot ''crispy roll'. Slow-braised lamb meat and curried vegetables in a savoury, crispy deep-fried roll.

Vis /
Fish

Mean porial (GF) (DF)

10.25

Zalmfilet gemarineerd in Chettinadspecerijen, in de pan gebakken met paprika en uien. Pan-fried marinated salmon fillet with bell pepper and brown onions.

Raal porial (GF) (DF)

10.25

Gebakken tijgergarnalen met uien en tomaten en Chef’s selectie van kruiden. Baked tiger prawns with onions, tomatoes and hand-picked Chef’s spices.

Vegetarisch /
Vegetarian

Vegetarian tasting platter (2p) (DF) (V) (VEG)

18.25

Een selectie van voorgerechten: vegetarische samosa, gobi-65 en onion bhaji. A selection of starters consisting of vegetable samosa, gobi-65 and onion bhaji.

Dall soup (GF) (DF) (VEG)

7.25

Rijk gekruide, Indiase linzensoep met komijnzaad, afgemaakt met verse koriander. Rich, flavourful Indian lentil soup with cumin seeds, topped off with fresh coriander.

Vegetable samosa (DF) (VEG)

7.50

Pasteitjes met een kruidig mengsel van groenten, omhuld met een knapperige croûte. Crusty pastries with a savoury filling of curried vegetables.

Onion bhaji (DF) (VEG)

7.50

Fijngesneden ui omhuld in een gekruid kikkererwtenmeelbeslag, gefrituurd tot krokante partjes. Crispy onions lightly coated in gram flour batter and deep-fried into crusty fritters.

Gobi-65  (GF) (DF) (VEG)

7.75

Geblancheerde bloemkoolroosjes omhuld in een beslag met garam masala, knoflook en gember, gefrituurd tot knapperige hapjes. Blanched cauliflower florets coated in a spiced gram flour batter flavoured with garam masala, garlic and ginger, then deep-fried until crunchy.