Ons menu
Ons unieke menu
Wij bieden een uitgebreide selectie van moderne en klassieke Indiase & Ceylonese, van aromatische curry’s en perfect gegrilde tandoori gerechten tot verrukkelijke desserts.
Please note the following abbreviations we use:
GF (gluten free), DF (dairy free),
N (contains nuts and/or traces of nuts), V (vegetarian), VEG (vegan). S* (little spicy), S** (spicy), S*** (very spicy).
Voorgerecht / Appetizer
Tasting platter (2p) (DF)
18.50
Een selectie van voorgerechten: meat samosa, onion bhaji en chicken chad. A selection of appetizers consisting of samosa, onion bhaji and chicken chad.
Soep / Soup
Muligatwany soup (GF) (N)
7.50
Een selectie van voorgerechten: meat samosa, onion bhaji en chicken chad. selection of appetizers consisting of samosa, onion bhaji and chicken chad.
Vlees / Meat starters
Addu roast (GF)
9.25
Gesneden zacht lamsvlees, gemarineerd met verse munt, yoghurt, uien, paprika en korianderzaad, vervolgens geroosterd in de tandoor-oven. Tender lamb cubes marinated overnight in a yoghurt-based marinade with fresh mint, onions, bell pepper and coriander seeds, then chargrilled in the Tandoor.
Sheek kebab (GF) (DF)
8.50
Lamsgehakt gemarineerd met garam masala en knoflook, geroosterd aan tandoor-spiezen Minced lamb complemented by the flavours of garam masala and garlic, cooked on a skewer.
Chicken chad (GF) (DF)
8.50
Kipfilet gemarineerd met koriander, uienzaad en citroen, geroosterd in de tandoor en gemengd met verse salade en chaat masala (een mengsel van gemalen specerijen) Marinated chicken fillet, grilled in the tandoor and mixed with fresh salad and chaat masala
Hot wings (GF) (DF) (S**)
8.50
Geroosterde kippenvleugels en -pootjes gemarineerd met hete kruiden en garam masala. Roasted, fiery chicken wings marinated with ground hot spices and garam masala.
Pasteitjes / Pastries
Meat samosa (DF)
7.50
Pasteitjes met gestoofd lamsgehakt en erwten, omhuld met een knapperige croûte. Crusty pastries with a savoury filling of slow-cooked, curried minced lamb an peas.
Roll mix (DF)
7.50
Gestoofd lamsvlees en groenten in een gepaneerde deegbereiding, gefrituurd tot ''crispy roll'. Slow-braised lamb meat and curried vegetables in a savoury, crispy deep-fried roll.
Vis / Fish
Mean porial (GF) (DF)
10.25
Zalmfilet gemarineerd in Chettinadspecerijen, in de pan gebakken met paprika en uien. Pan-fried marinated salmon fillet with bell pepper and brown onions.
Raal porial (GF) (DF)
10.25
Gebakken tijgergarnalen met uien en tomaten en Chef’s selectie van kruiden. Baked tiger prawns with onions, tomatoes and hand-picked Chef’s spices.
Vegetarisch / Vegetarian
Vegetarian tasting platter (2p) (DF) (V) (VEG)
18.25
Een selectie van voorgerechten: vegetarische samosa, gobi-65 en onion bhaji. A selection of starters consisting of vegetable samosa, gobi-65 and onion bhaji.
Dall soup (GF) (DF) (VEG)
7.25
Rijk gekruide, Indiase linzensoep met komijnzaad, afgemaakt met verse koriander. Rich, flavourful Indian lentil soup with cumin seeds, topped off with fresh coriander.
Vegetable samosa (DF) (VEG)
7.50
Pasteitjes met een kruidig mengsel van groenten, omhuld met een knapperige croûte. Crusty pastries with a savoury filling of curried vegetables.
Onion bhaji (DF) (VEG)
7.50
Fijngesneden ui omhuld in een gekruid kikkererwtenmeelbeslag, gefrituurd tot krokante partjes. Crispy onions lightly coated in gram flour batter and deep-fried into crusty fritters.
Gobi-65 (GF) (DF) (VEG)
7.75
Geblancheerde bloemkoolroosjes omhuld in een beslag met garam masala, knoflook en gember, gefrituurd tot knapperige hapjes. Blanched cauliflower florets coated in a spiced gram flour batter flavoured with garam masala, garlic and ginger, then deep-fried until crunchy.
Specials
Voorgerecht / Appetizer
KOLI-65 (DF)
8.00
Gebakken stukjes kipfilet gemarineerd in garam masala, knoflook en een scheutje citroensap. Baked chunks of chicken fillet marinated in garam masala, garlic and a dash of lemon juice.
Paneer fritters (V)
8.50
Huisgemaakte paneer (Indiase kaas) in een gekruid kikkererwtenmeelbeslag, gefrituurd tot knapperige, goudbruine hapjes Cubes of homemade paneer (Indian cheese) coated in a flavoured garam flour bater, then deep-fried until golden brown and crisp.
Hoofdgerechten / Main course
Tellicherry duck (GF)
27.75
Gebakken eendenborstfilet overgoten met een romige Tellicherry pepersaus. Seasoned duck breast in a creamy, medium curry sauce with Tellicherry peppercorn.
Malabari golden prawn (GF) (DF) (S*)
24,75
Zachte garnalen gesudderd in een mild-pittige currysaus met gesauteerde uien, mosterdzaad, gedroogde curry leaves en zachte kokosmelk, afgemaakt met verse koriander. Juicy tiger prawns simmered in a vibrant mild-hot Keralan curry sauce with sautéed onions, mustard seeds, dried curry leaves and soft coconut milk, topped off with fresh coriander.
Vegetable chole (GF) (DF) (VEG)
19.75
Zachte kikkererwten, aardappel en bloemkool in een tomaat-knoflook currysaus. Chickpeas, potatoes and cauliflower cooked in a chopped tomatoes-based sauce with garlic.
Taste of India
Shanthy (Chef's special)
(2p) 64.75
Voorgerecht / Starters (DF)
- Meat samosa & roll mix
Hoofdgerecht / Main course (GF) (DF)
- Tandoori Mixed Grill Chicken / Lamb Bhuna
- Vegetable mix bhaji
Dessert (GF) (N) (V)
- Kulfi / Payasam
Thali Vlees / Meat
(p.p.) 31.75
Voorgerecht / Starters (DF)
- Muligatwany soup
Hoofdgerecht / Main course (GF) (DF)
- Thengai koli curry (chicken)
- Addu curry (lamb)
- Vegetable mix bhaji
- Raita
Dessert (GF) (N) (V)
- Kulfi
Thali Vegetarisch / Vegetarian
(p.p.) 30.75
Voorgerecht / Starters (DF)
- Onion bhaji
Hoofdgerecht / Main course (GF) (DF)
- Saag Paneer
- Dall Tarka
- Vegetable mix bhaji
Dessert (GF) (N) (V)
- Kulfi
Radja Vis / Fish
(2p) 32.75
Voorgerecht / Starters (DF)
- Mean Porial (salmon fillet)
Hoofdgerecht / Main course (GF) (DF)
- Raal curry (tiger prawns)
- Vegetable mix bhaji
Dessert (GF) (N) (V)
- Kulfi
Kids
(p.p.) 16.75
Voorgerecht / Starters (GF) (DF)
- Sheek kebab
Hoofdgerecht / Main course (GF) (DF)
- Chicken tikka with rice or french fries
Dessert (V)
- Ice coupe
Tandoori (Grillgerechten)
Tandoor is de naam van de beroemde Indiase, cilindervormige kleioven die wordt verhit met een houtskoolvuur.
Alle tandoorigerechten worden geserveerd met dampend hete basmatirijst.
Tandoor is the name of the famous Indian, cylindrical clay-oven heated with a charcoal fire.
All tandoori dishes will be served with steaming hot basmati rice.
Tandoori Chicken (GF) (DF)
18.25
Zachte kip, gemarineerd met verse kruiden, daarna tot perfectie gegrild in de tandoor. Tender chicken on the bone marinated in fresh spices, then grilled in the tandoor.
Chicken tikka (GF) (DF)
19.75
Kipfilet gemarineerd in een specerijenmelange, gegrild tot malse kipstukjes. Supreme of chicken marinated in a special blend of spices and yoghurt, then chargrilled in the tandoor.
Lamb Tikka (GF) (DF)
21.25
Gemarineerde lamsfilet, geroosterd en geserveerd op een hete, sizzler plaat. Lamb fillet marinated in tandoori spices, roasted in the clay-oven.
Mixed grill (GF) (DF)
24.25
Een combinatie van kip, lam en gehakt, eerst gemarineerd in een mix van verschillende kruiden, vervolgens gegrild aan lange spiezen in de houtskooloven. A combination of marinated chicken, lamb and ground meat, grilled in the tandoor.
Tiger prawn tikka (GF) (DF)
24.25
Een combinatie van kip, lam en gehakt, eerst gemarineerd in een mix van verschillende kruiden, vervolgens gegrild aan lange spiezen in de houtskooloven. A combination of marinated chicken, lamb and ground meat, grilled in the tandoor.
Biryani
Aromatische bereiding van langzaam gekookte basmatirijst met een laagje vlees, garnalen of groenten naar keuze, gegarneerd met noten en rozijnen. Geserveerd met komkommer raita.
Aromatic preparation of slow-cooked basmati rice layered with your choice of either meat, shrimps or vegetables, garnished with nuts and raisins. Served with cucumber raita.
Kip / Chicken biryani (GF) (DF) (N)
19.75
Lam / Lamb biryani (GF) (DF) (N)
21.25
Kleine garnalen / Small shrimp biryani (GF) (DF) (N)
21.50
Grote garnalen / Tiger prawn biryani (GF) (DF) (N)
24.50
Vegetarische / Vegetable biryani (GF) (DF) (N) (VEG)
19.50
Huisspecialiteiten / House specialties
Alle gerechten worden geserveerd met basmatirijst.
All dishes will be served with basmati rice.
Kip / Chicken
Butter chicken (GF) (N)
19.75
Gebraiseerde kipfilet in een romige saus met gemalen cashewnoten, amandel en rozijnen. Chicken fillet in a creamy curry sauce with crushed cashew nuts, almonds and raisins.
Murgh Masalam (GF) (DF) (N)
20.75
Stukjes kipfilet in een lamsgehaktsaus bereid met gerookte tomaten, uien en noten. Morsels of roasted chicken simmered in a tomato-garlic gravy prepared with minced meat.
Lam / Lamb
Lamb Rachi keerai (GF) (DF)
21.25
Bereid met zacht lamsvlees, verse spinazie, gesauteerde uien, knoflook en fenegriek. Made with fresh spinach leaves, sautéed onions, tomatoes, garlic and fenugreek leaves.
Lamb Pasanda (GF) (N)
21.25
Zachte saus met gemalen cashewnoten, kokos en room, afgeblust met Sauvignon blanc. A velvety sauce with crushed cashew nuts and grated coconut, finished with Sauvignon blanc.
Vis / Fish
Marchy curry (GF) (DF)
27.75
Gesneden verse tonijnfilet gegaard in een rijke currysaus met garam masala. Diced fillet of fresh tuna simmered in a rich curry sauce with garam masala.
Tiger Prawn Malayan special (GF) (DF) (S*)
24.75
Grote garnalen in een licht pittige saus bereid met uien, tomaten en knoflook, afgeblust met een ruime scheut Malibu (kokoslikeur). Tiger prawns in a little spicy sauce with onions and tomatoes, balanced with a dash of Malibu.
Vegetarisch / Vegetarian
Shahi paneer (GF) (V)
19.50
Huisgemaakte paneer in een milde saus met garam masala, doperwten en verse room. Homemade paneer simmered in a mild sauce with garam masala, peas and fresh cream.
Karaikudi vegetable curry (GF) (DF) (VEG)
19.50
Gemengde groenten gesmoord in een saus met kokosmelk en garam masala. Mixed vegetables simmered in a thick sauce flavoured with coconut milk and garam masala.
De klassiekers / The classics
Alle gerechten worden geserveerd met basmatirijst.
All dishes will be served with basmati rice
Kip / Chicken
19.75
Lam / Lamb
21.25
Groenten / Vegetables
19.50
Kleine garnalen / Small shrimps
21.25
Grote garnalen / Tiger prawns
24.75
Paneer
19.75
Huisgemaakte kaas Homemade cheese
Zacht en Romig / Mild and creamy
Masala (GF) (N)
Fluwelige currysaus met garam masala, verse room, gemalen cashewnoten en amandel. Satin smooth sauce with garam masala, fresh cream, crushed cashew nuts and almonds.
Kurma (GF) (N)
Een romige saus met gemalen cashewnoten, rozijnen en geraspte kokos. A mild, creamy sauce with crushed cashewnuts, raisins and shredded coconut.
Medium tot licht pittig / Medium to little spicy
Balti (GF) (DF)
Bereid met gesauteerde uien, tomaten, paprika, knoflook en een schep frisse yoghurt. Sautéed onions, tomatoes, bell pepper, a little yoghurt and garlic among other spices.
Roghan josh (GF) (DF)
Rijke saus met garam masala, afgemaakt met verse, gesmoorde tomaten en koriander. A rich sauce flavoured with garam masala, finished with fresh, slow-cooked tomatoes.
Dhansak (GF) (DF) (S*)
Licht pittige saus, bereid met linzen, citroensap, tomaten, ananas en rode chillies. A little spicy curry prepared with lentils, lemon juice, tomatoes, pineapple and red chilies.
Karahi (GF) (DF) (S*)
Gestoofd vlees of garnalen in een licht pittige saus met tomaten, paprika, knoflook en gember. Slow-roasted meat or shrimps, infused with tomatoes, bell peppers, chillies, garlic and ginger.
Pittig / Spicy
Madras (GF) (DF) (S**)
Pittige curry bereid met uien, knoflook, rode chillies en een melange van specerijen. Spicy curry prepared with onions, garlic, red chillies and a melange of spices.
Vindaloo (GF) (DF) (S***)
Zeer pittige currysaus bereid met gemalen rode chillies, tomaten, uien en garam masala. Very spicy curry sauce made with ground red chillies, tomatoes, onions and garam masala.
Ceylonees / Ceylonese
Alle gerechten worden geserveerd met basmatirijst.
All dishes will be served with basmati rice
Thengai Koli curry (GF) (DF) (S*)
19.75
Zachte kipfilet gekookt in een licht pittige saus met kokosmelk en Ceylonese curry leaves. Supreme checken cooked in a little spicy coconut milk sauce, tempered with curry leaves.
Addu curry (GF) (DF) (S*)
21.25
Lamsvlees gesmoord in een rijke saus met gesauteerde uien, tomaten en kokosmelk. Lamb cubes cooked in a rich gravy with sautéed onions, tomatoes and coconut milk.
Mean Kullambu (GF) (DF) (S*)
25.50
Tonijn en zalmfilet gegaard in een mild-pittige saus met tomaten en een scheutje kokosmelk. Tuna and salmon fillet simmered in a tangy sauce of tomato and a tinge of coconut milk.
Raal curry (GF) (DF) (S*)
24.25
Tijgergarnalen gekookt in een currysaus met geroosterde Ceylonese kruiden. Tiger prawns cooked in a coconut milk curry sauce flavoured with roasted Ceylonese spices.
Keerai Parrupu (GF) (DF) (VEG)
19.75
Verse spinazie en linzen gekookt in een saus met knoflook en uien. Fresh spinach leaves and lentils cooked in a sauce with garlic and onion.
Bijgerechten / Accompaniments
Brood, rijst & sauzen
Breads, rice & sauces
Gebakken rijst / Fried rice
3.75
Rijst / Rice
3.25
Pappadums (2pcs) (GF) (DF) (VEG)
2.00
Hot curry sauce (GF) (DF) (VEG)
2.75
Mango chutney (GF) (VEG)
3.00
Raita (GF) (V)
3.00
Mixed pickle (GF) (DF) (VEG)
3.00
Small salad (GF) (DF) (VEG)
3.00
Nan
Nan (V)
3.00
Zacht Indiaas brood uit de tandoor-oven. Soft indian bread from the tandoor oven.
Garlic nan (V)
4.25
Zachte nan met verse knoflook. Soft nan cooked with freshly diced garlic.
Cheese nan (V)
4.75
Zachte nan gevuld met paneer. Soft nan stuffed with paneer.
Peshwari nan (V) (N)
4.25
Brood gevuld met kokos, rozijn en amandel. Nan stuffed with coconut, raisins and almonds.
Keema nan
4.75
Zachte nan gevuld met gekruid gehakt. Nan stuffed with spiced, ground meat.
Groenten / Vegetables
Vegetable mix Bhaji (GF) (DF) (VEG)
9.25
Een mix van diversse groenten in een medium currysaus A mix of vegetables in a medium curry sauce.
Gunpowder potatoes (GF) (DF) (VEG) (S*)
9.25
Pittige aardappelcurry. Spicy potato curry.
Dall Tarka (GF) (DF) (VEG)
9.25
Gele linzen in een currysaus met knoflook, gebakken uitjes en koriander. Medley of yellow lentils with garlic, fried diced onion and fresh coriander leaves.
Saag Paneer (GF) (V)
9.75
Spinazie en huisgemaakte paneer in een currysaus. Spinach leaves and homemade paneer (Indian cheese) in a curry sauce.
Saag Allo (GF) (DF) (VEG)
9.25
Spinazie en aardappel in een currysaus. Spinach leaves and potatoes in a curry sauce.
Bhindi Bhaji (GF) (DF) (VEG)
9.25
Okra's gebakken met tomaten, paprika, koriander en kruiden. Okra's tossed with tomatoes, bell pepper, coriander and freshly ground spices.
Paitankai (GF) (DF) (VEG)
9.25
Kousenband gebakken met tomaten, paprika, koriander en kruiden. Asparagus beans tossed with tomatoes, bell pepper, coriander and freshly ground spices.
Katarikai Fry (GF) (DF) (VEG)
9.25
Gesneden, gemarineerde aubergine, daarna gebakken met tomaten, paprika en ui. Slices of marinated aubergine, then pan-fried with tomatoes, bell-peppers and onions.
Desserts
Payasam (GF) (N) (V)
7.75
Een romige Ceylonese dessert lijkend op rijstpudding, bereid met gebroken rijst, rozijnen, tapioca en pistacenoten gekookt in melk met kardemom. A creamy Ceylonese dessert similar to rice pudding, made from broken rice, raisins, tapioca and pistachios simmered in milk flavoured with cardamom.
Kulfi (GF) (N) (V)
8.25
Indiaas ijs met een vaste structuur, bereid met verse mango, geraspte kokos en pistachenoten, langzaam gekookt in melk, waarna afgekoeld en bevroren. Dense Indian ice cream prepared from fresh mango, shredded coconut and pistachios simmered in milk, then cooled. Served with a dollop of whipped cream.
Gulab Jamun (N) (V)
8.25
Zachte Indiase 'cakebollen' bereid met melk, gedompeld in een warme suikersiroop op smaak gebracht met kardemom en rozenwater, afgemaakt met amandel en gemalen pistachenoten. Deliciously soft, sweet Indian milk cake balls, soaked in a warm sugar syrup flavoured with cardamom and rose water, garnished with almonds and crushed pistachios.
Mango Kesari (DF) (N) (VEG)
8.25
Een feestelijk dessert, bereid met verse mango, griesmeel, ghee en kardemom. A thick sweet porridge made from chopped mangoes, semolina, ghee and cardamom.
Ice cream (V)
7.75
Mango, chocolade, vanille of aardbei roomijs (twee bollen naar keuze) met slagroom. Mango, chocolate, vanilla or strawberry ice cream (two scoops of your choice) with a dollop of whipped cream.
Dame blanche (V)
7.75
Vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom. Vanilla ice cream with whipped cream and warm molten chocolate.
Verse mango met slagroom (GF) (VEG)
7.75
Fresh mango with whipped cream.
Shanthy's grand dessert (V)
12.75
Te veel keus? ga voor dit quartet van heerlijke desserts geselecteerd door de chef. Spoilt for choice? Indulge in this quartet of little delights selected by the chef.
Wijnkaart / Wine list
Shanthy’s wijnkaart is met zorg en passie samengesteld. We bieden een selectie wijnen uit verschillende landen die passen bij de vele smaken van onze gerechten. Wil je advies bij het kiezen van een bijpassende wijn, dan helpen we je graag!
Shanthy’s wine list has been compiled with care and passion. We offer a selection of wines from different countries to match the many flavours of our dishes. If you would like advice in selecting a matching wine, we will be happy to assist you!
Per glas / Per glass
4,90
Wit (droog of zoet), Rood of Rosé White (dry or sweet), Red or Rosé
Per fles / Per bottle
Wit / White
Pinot Grigio - San Martino - Italy
18.75
Heldere kleur, heerlijke impressies van conference peren en ananas. Rond, zacht en fris in de mond, met sappige peren, nectarines en witte pruim en een aantrekkelijke bittertje. Bright colour, lovely impressions of conference pears and pineapple. Round, soft and fresh on the palate, with juicy pears, nectarines and white plum and attractive bitterness.
Viognier - Luc Pirlet - France
19.75
Fruitige zachte geur en smaak met tonen van appel, peer en banaan. lage zuurgraad, waardoor makkelijk drinkbaar en ook te combineren met pittige gerechten. Fruity soft aroma and flavour with notes of apple, pear and banana. low acidity, making it easy to drink and also pair with spicy dishes.
Chardonnay Reserve - Luc Pirlet - France
21.75
Deze Chardonnay is gelagerd op eikenhout. Krachtige smaak en een mooie vanilletoon in de afdronk. De wijn past goed bij kipgerechten en kruidige visgerechten. This Chardonnay was aged in oak. Powerful flavour and a nice vanilla note in the finish. The wine goes well with chicken dishes and spicy fish dishes.
Pinot Blanc - Wolfberger - France
22.75
Lichtgeel, gekenmerkt door een intense neus met tonen van verse hazelnoten en witte bloemen. Soepel in de mond en heerlijk drinkbaar met een lange finish. Pale yellow, characterised by an intense nose with notes of fresh hazelnuts and white flowers. Supple on the palate and deliciously drinkable with a long finish.
Sauvignon Blanc - Marlborough - New Zealand
25.50
Nieuw-Zeeland heeft de beste droge witte wijnen van de Sauvignon Blanc ter wereld. Stuivende geur die doet denken aan citroen en buxus. Fris en fruitig. New Zealand has the best dry white wines of Sauvignon Blanc in the world. Pungent aroma reminiscent of lemon and boxwood. Fresh and fruity.
Indiase wijn
25.50
Heldere wijn met de finesse van verfrissende aroma's van tropische vruchten. De wijn ontleent haar lichtheid aan een getemperde klimaat van Bangalore. Bright wine with the finesse of refreshing aromas of tropical fruits. The wine derives its lightness from a tempered climate of Bangalore.
Prosecco - Northern Italy
9.75
Licht mousserende witte wijn, gemaakt van de prosecco druif. Ideaal als aperitief. Lightly sparkling white wine made from the prosecco grape. Ideal as an aperitif.
Rosé
Pinot Grigio Blush - Cielo - Italy
18.75
Zachte roze kleur. Delicate wijn met veel fruit en een aanhoudende finish. Soft pink colour. Delicate wine with plenty of fruit and a lingering finish.
Côtes de Provence - Masfleurey - France
26.75
Framboos en aardbeien, heerlijke levendig en sappig met aantrekkelijke zuren. Raspberry and strawberry, deliciously vibrant and juicy with attractive acidity.
Rood / Red
Merlot - France
18.75
Fruitige rode wijn uit het zonnige zuiden van Frankrijk. Raspberry and strawberry, deliciously vibrant and juicy with attractive acidity.
Puglia Negroamaro - I Muri - Italy
19.50
100% Negroamaro druiven. Robijnrood, intense fruitaroma's met tonen van zwarte bessen. Medium body, fluweelzacht en een lange afdronk. 100% Negroamaro grapes. Ruby red, intense fruit aromas with notes of blackcurrants. Medium-bodied, velvety and a long finish.
Flor De La Mar - Portugal
19.50
Volle, uitgerijpte wijn met bijzondere aroma's van kruidigheden en zondoorstoofd fruit. Full-bodied, mature wine with special aromas of spiciness and sun-kissed fruit.
Pinot Noir - Luc Pirlet - France
23.75
Houtgelagerde Pinor Noir met een geur vol rijp blauw pruimenfruit. Discrete balans tussen kruidig hout en kernmassa in de wijn. Heerlijk bij vleesgerechten of gerechten. Wood-aged Pinor Noir with a scent full of ripe blue plum fruit. Discrete balance between spicy wood and core mass in the wine. Delicious with meat dishes or cuisine.
Langmeil Steadfast Cabernet/Shiraz - Australia
29.75
Prachtige blend van Shiraz en cabernet Sauvignon druiven. Medium karmijnrood met een rijke en zoete aroma van rode en blauwe bessen, hints van zwarte olijf, kruiden en geroosterde tonen. Medium bodied, met zachte fluweelachtige tannines. Heerlijke combinatie met vleesgerechten. Beautiful blend of Shiraz and Cabernet Sauvignon grapes. Medium carmine red with rich and sweet aromas of red and blue berries, hints of black olive, spices and toasted notes. Medium bodied, with soft velvety tannins. Delicious combination with meat dishes.
Indiase wijn
25.50
Soepele en fruitige wijn afkomstig uit de zonnige heuvels van het prachtige Bangalore. Subtiele aroma's van rijp rood fruit met nuances van lichte kruiden. Met haar pure fruitige smaak, zachte tannines en persistente afdronk behoort zij tot een van de beste wijnen van India. Smooth and fruity wine from the sunny hills of beautiful Bangalore. Subtle aromas of ripe red fruit with nuances of light spices. With its pure fruity flavour, soft tannins and persistent finish, it is one of India's best wines.
Koffie en Thee / Coffee and Tea
Chai
3.75
Indiase thee / Indian tea
Dampende hete, authentieke Indiase thee doordrenkt met een mix van specerijen volgens een traditioneel familierecept. Verkrijgbaar met of zonder melk.
Steaming hot, authentic Indian tea infused with a mix of spices according to a traditional family recipe. Available with or without milk.
Pot chai
9.00
4 kopjes / 4 cups
Thee / Tea
9.00
Verse muntthee / Mint tea
3.75
Koffie / Coffee
3.00
Cappuccino
3.25
Café au lait
3.25
Latte Macchiato
3.50
Espresso
3.25
Double Espresso
4.25
Irish (Jameson Whisky)
7.75
French (Grand Marinier)
7.75
Brazilian (Tia Maria)
7.75
Spanish (Licor 43)
7.75
Italian (Amaretto)
7.75
Dranken / Drinks
Indiase dranken / Indian beverages
Lassi
4.25
Yoghurtdrank met mango smaak. A yogurt-based drink with mango flavour.
Mango sap / Mango juice
3.50
Frisdranken / Soft drinks
3.25
Coca-Cola regular/zero, Fanta, Cassis, Seven up, Bitter lemon, Tonic, Ice tea (Sparkling/green), Rivella, Ginger ale
Sappen / Juices & Mineraalwater
Jus d'orange
4.25
Vers / Fresh
Appelsap / Apple juice
3.25
Mineraalwater
3.50 / 5.75
0.5L / 1L
Bieren op fles / Bottled beer
Indiaas bier/ Indian beer
3.90
Witbier / Wheat beer
3.90
Alcoholvrij bier / Alcohol free beer
3.90
Bier van de tap / Draft beer
Heineken
3.25
Heineken large
6.50
Sterke wijnen / Fortified wines
4.75
Sherry (dry/medium), Port (r/w), Martini
Gedist. dranken binnenlands
4.75
Jonge jenever, oude jenever, Corenwijn
Likeuren / Liqueurs
4.75
Safari, Malibu, Baileys, Sambuca, Kahlua, Grand Marinier, Drambuie, Licor 43, D.O.M. Benedictine, Tia Maria, Cointreau, Amaretto, Pisang Ambon, Passoã
Brandy's
4.75
Armagnac, Calvados, Cognac
Whiskeys
4.75
Jameson, Red Label, Black Label, Jack Daniels, Dimple, Chivas Regal
Gedist. dranken buitenlands
4.75
Vodka, Gin, Pernod, Bacardi Blanc/Black, Campari, Tequila, Southern comfort, Grappa